Gaivus krepšelis

Supjaustom vidutinio dydžio agurką plonomis juostelėmis ir apibarstę druska palaikom.

Tuomet gaminamės įdarą:

200 g. varškės 0% riebumo (pas mane ji tokios konsistencijos kaip tepamas sūrelis)

100 gramų  1% riebumo grietinės

Prieskoninių žolelių pagal skonį

Šviežūs krapai ir kelios skiltelės česnako.

Viską išmaišom iki vientisos masės, dėl tirštumo aš dadėjau želė paruoštos.

Tada nusausinam su servetėle kiekvieną agurko skiltelę ir susukam. Iš apačios dedam salotą apgaubdami agurką, bei iškart apsukam svogūno laišku. O tada dedam į kiekvieną įdarą, kad būtų patogiau su švirkštu arba kaip aš iš celofaninio maišelio pasidarius dėjau.

Nerealiai gaivu ir skanu. Tinka prie mėsos ar žuvies

SKANAUS

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *