Dieviško skonio varškės apkepas

Jums reikės:

200 g liesos varškės (pas mane ji labai minkštutė)
2 kiaušiniai
saldiklio pagal skonį
2 šaukšteliai avižų sėlenų
1/4 stiklinės lieso pieno.

Sėlenas užpilti pienų ir pamirkyti 10 min. Kiaušinių trynius išsukti su saldikliu iki purumo, sumaišyti su sėlenomis, varške. Viską gerai ištrinti.
Kiaušinių baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai įmaišyti į mišinį.
Kepiau 1 val  iki 175 C įkaitintoje orkaitėje

TIRPSTANTIS BURNOJ APKEPAS. GABRIELĖ SU MALONUMU VALGĖ IR SAKĖ DAŽNIAU TOKĮ DARYTI

SKANAUS

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *